Dag 27: Polperro - Crafthole

27.juni



I dagens 21 kilometer lange etappe var det egentlig Portwrinkle som var målet, men de som har booket overnattingene mine, greide visst ikke å finne noen plass til meg der. Derfor ble det det nesten ikke omtalte stedet Crafthole i stedet, et sted det knapt finnes info om noe sted. Men stedet har heldigvis en pub, med det kule navnet Finnygook Inn, postkontor, butikk og et metodistkapell. Dette trodde jeg ihvertfall, men puben var under oppussing og postkontoret og butikken var den samme. Her har de ikke post i butikk, men butikk i post.

Og så har de Little Fox Hotel, der jeg skal bo, og det viste seg å ligge skikkelig på landet. Ikke var det mange gjester heller. Stille og rolig, med andre ord.

Men kanskje var det greit å bytte sted. For Portwrinkle har faktisk ingen butikker.

Hva med turen da?
Dette er heller ikke en tur som kommer på topp 10, men den første delen, fra Polperro til Looe, var absolutt godkjent. Og Looe, som er delt i to deler, østre og vestre, på hver sin side av elven, var også trivelig, ihvertfall den østre delen.

Men derfra ble det en tung og slitsom tur. Mye opp og ned i dag også, og en altfor lang etappe med veldig tett vegetasjon, der vandrestavene mine ble brukt for å rydde unna brennesle. Så egentlig er det ikke så mye mer å fortelle om dette, bortsett fra at dette var nest siste tur. I morgen går jeg til Plymouth, og da er jeg framme. Mer om det i morgen.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Kyststien South West Coast Path

Byer i Cornwall

Oppsummering av mine fire Cornwalluker og tips til andre som har lyst