Dag 28: Crafthole - Plymouth

28.juni.


Dagens etappe er på 21 km og er den aller siste. Jeg er framme. Fire ukers gåing er over, og endeholdeplassen, Plymouth, er reisens desidert største by. Den er faktisk en BY (med 260.000 innbyggere), for ifølge Wikipedia er Cornwalls eneste by Truro, og siden den ligger i innlandet, har den ikke ligget på min rute. Til gjengjeld er jeg ikke lenger i Cornwall, for Plymouth er rett over grensen til Devon. Og da er det slutt. Jeg er ferdig. Jeg har gjennomført. Jeg har gått hele ruta fra Bude til Plymouth. Hele Cornwall coast path. Jeg har gått - ifølge Runkeeper - hele 593 kilometer!
Jeg er stolt, varm og glad. Og ganske sliten.

Dagens etappe var vel først og fremst en tålmodighetsprøve, for det handlet jo strengt tatt mest om å komme i mål. Men deler av turen var riktig fin også. Fra Crafthole måtte jeg gå noen alternative traseer for å finne kyststien, men fra jeg fant den og fram til de to bittesmå tvillinglandsbyene Caesand og Kingsand, var det mye flott å se. Langt bedre enn jeg hadde trodd.

Siste biten av turen gikk gjennom et fint parkområde bare en liten båttur fra Plymouth, og det å sette føttene "på land" i Plymouth var ganske stor. Da var jeg rett og slett i mål.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Kyststien South West Coast Path

Byer i Cornwall

Oppsummering av mine fire Cornwalluker og tips til andre som har lyst